Blogger templates

2.0.1.3

Alhamdulillah. 

Hari kedua bulan Januari 2014. Semoga tahun ini akan lebih cemerlang, gemilang dan terbilang in sha Allah.

Marilah kita recap momen 2013 yang masih lekat diingatan.

Cameron Highland on January 2013. First time melaram dengan shawl Shawlbyvsnow. First and last lah sebab sekarang shawl dh selamat berbahagia dengan tuan baru.

Krabi, Thailand on May 2013. Cuti cuti luar Malaysia dengan brother in law. Krabi punya island memang cantik tapi hubs kata cannot beat island Sabah punya. Yelah tu khen.


Being hospitalized pada Jun 2013 due to prolong fever. Alhamdulillah until now baru sekali demam manja sebab rindu dengan mummy, ayah serta rumah Putrajaya.

Semoga Allah kurniakan kesihatan berpanjangan untuk kamu, in sha Allah


Alhamdulillah bulan Julai 2013 dapat berita gembira.
Alia bakal menjadi seorang kakak in four months time, bi iznillah. Semoga menjadi kakak yang baik dan boleh share semua toys dia dengan adik.


Aug 2013. Kehilangan rakan baik yang pergi out of sudden. Terasa sangat sebab duduk sebelah workstation for 6 years.
Al Fatihah untuk arwah uncle Mohd Raffi Cheragdin, semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang orang beriman.

Fifth wedding anniversary, on Aug 2013. Moga Allah panjangkan usia kami di dalam rahmatNya dan kukuhkan ikatan perkahwinan ini sehingga akhir hayat in sha Allah.


Oktober 2013. Hasil sekolah tadika di Johor selama dua bulan, maka berjaya graduasi dengan kedudukan ke-8 dalam kelas daripada 9 orang murid.

Alhamdulillah. Jadilah tu daripada dapat nombor belakang sekali, kata atok & nenek.


Saigon, Vietnam on Nov 2013. Alhamdulillah this time berjaya travel luar Malaysia with families. Suka sangat walaupun berapa sen je lah duit I yg keluar belanja family.

Next target nak bawa parents in law pula. Moga Allah kurniakan rezeki lebih untuk kami, in sha Allah.


Semoga 2014 membawa lebih kebahagiaan kepada kita semua, In sha Allah. Happy new year peeps!.

2 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

AKU X BUAT PON RECAP. NAK JUGAK TP MCM MALAS HEWHEWWW

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna Nampak sangat malas. Type pun semua caplock hahah.

Post a Comment