Blogger templates

Four month until our next holiday

Alhamdulillah.

Our next holiday will be on June. Travel together dengan Hany, pasal hari tu dah berlanggar punggung dengan dia dekat Krabi, Thailand padahal umah sekangkang kera tak pernah nya nak datang jenguk kihkoh.

Destinasi kali ini adalah China, plan dalam otak ni nak covers HK and Macau bla bla bla kalau boleh semua nak pergi macam kan duit berkepuk sangat.

Well, ada four months lagi before travel. Two months before deliver. Then baru realize how to travel jikalau aku masih beranak kecil. Kecil means, below six months old yang aku rasa too fragile utk bawa naik aeroplane.

Ok, mulalah berdrama airmata. Ceh.



Ok, lets forget about China first. Bela anak kasi besar dulu, kumpul duit banyak sikit lagi then lepas itu kita fikir semula. For the time being, mulakan langkah frustrated dengan membuang ticker countdown di sebelah ittew sobsob.

:: Sorry Hany baby, couldn't make it this time. Next time kalau ada rezeki kita plan pergi tempat lain pula, occay? ::

2 busy bees:

sharEna said... Reply To This Comment

cancel lagi???aku rasa ko lah kawan aku yg paling byk kali cancel travel by flight. tahniah! hehehe

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@sharEna Masalahnya boleh meh bawa baby dua bulan fly 4 jam?. kalau okey, aku no hal ekekekek.

Post a Comment