Blogger templates

My Baby Boo


Assalamualaikum.

Ahah. Lama betul tak up pasal baking. Sebab oven dan mixer telah diberi cuti tanpa gaji sejak tujuh bulan lepas ekekeke. Since lepas tau pregnant terus tak boleh bau tepung kan -- maka berhenti ambil order dan-dan tu juga.

Occay. Yang ini adalah bisnes baru nak mula. Eh, dah mula juga sikit-sikit tp x secara besar-besaran memandangkan perut dah makin besar. Hopefully by the time after deliver boleh fokus on this, beside my other baking biz.

For the time being, ada dua pakej untuk yu oll pilih yaw. First thing first, nak inform I only use high fine quality choc dan bukan chocolate macam yang slalu jumpa dekat bakery shop. Reason is, fountain machine ni mengada sikit, cepat ada problem if guna choc biasa sebab dia pekat dan likat.

Second thing is, the fresh fruit sticks used is only strawberries, seedless green grapes dan juga potongan epal. I boleh jamin those strawberries tak kurus macam I hakhak.

Pada yang nak rent machine sahaja, also available at RM80/day. 

Ok geng. If ada yang berminat, do call/sms/whatsapp me at my number above. Free delivery within Putrajaya. Area lain, boleh juga with minimal delivery charges occay.

Until then. Muahs muahs.


0 busy bees:

Post a Comment