Blogger templates

35 weeks. So far so good.

Alhamdulillah.

Dipermudahkan urusan sehingga ke minggu-minggu terakhir sebagai seorang perempuan mengandung heheh. Pagi tadi ada drama sikit sehingga terpaksa hubs balik dan hantar ke hospital. To be exact ke labor room, sebab dah lebih 28 weeks. 

Alhamdulillah nothing serious, doc bg ubat dan suruh banyak rest. Tapi tak bagi aku mcm. Acaner?. Haha.

Sokay lah, sekarang cuti sekolah -- musim bosses bercuti dan belum sampai masa-masa kritikal kerja. Kalau mengantuk pun masih boleh pejam mata depan pc.



35 weeks dan baby is now 2kgs ++ on average. Sekarang aku sudah almost ke 60 kilos. Wah, memang sudah melepasi berat masa mengandungkan Alia Kaiyisah dulu. Seriously tak sangka. Sebab this time aku rasa aku x banyak pun makan. Eh, ke sebab banyak makan coklat Langkawi?. Ahahaha.

And pagi tadi masa procedure VE and bla bla bla doc sempat scan untuk check baby. Unfortunately baby sekarang adalah songsang. Sobs sobs.



Alhamdulillah jika memang itu rezeki utk aku. Terima saja lah seadanya. Doc akan scan semula masa 36 weeks, which is next week dan kalau masih breech dia akan bg date for ceaserean. Sobs sobs lagi.

Pujuk diri sendiri untuk redha apa yg Allah dah bagi. Sambil-sambil usaha dan doa. yang penting mummy & baby sihat selamat semuanya in sha Allah.

Oh, tak lama lagi dah. :)


1 busy bees:

Faizah^Ramli said... Reply To This Comment

Sudah cuti dari membaking ke?all the best dear! :)

Post a Comment