Blogger templates

First Tooth

Amboi. Menjak ada anak kecik sokmo update pasal dia saja heh.

Kakak kurang publisiti sekarang ni. Memandangkan kakak dah puas masuk blog mummy sepanjang 4 tahun lepas, dan sebab susah nak posing la ni maka kakak duduk tepi dulu. Kasik can adek enter frame pulop.

First tooth.

Macam awal sangat nak bercerita tentang first tooth. Adek baru nak masuk 3 bulan setengah. But last two weeks masa agah-agah dia, perasan ada putih-putih dekat gusi sebelah kiri. Bila masuk jari, homai terasa benda keras bergerigi mcm gigi.

Kemain exsaited maknye hoi.

Esoknya terus buka babycentre UK part first tooth. Web kata white cap boleh ada seawal bulan ke tiga. Ha, betullah tu. Patut ler sekarang sokmo geget-geget teks bila menyusu muahaha.



Eh. Gigi je pun apesal suka sangat mak kau ni Deejah?. Hahaha. Nama pun emak-emak yu oll. Apa je progress anak confirm akan exsaited punya. Tak caya kalu, try ada baby lagi, boleh jamin punya perangai korang pun akan macam ni heh.

Nah, pandanglah puas-puas white cap Deeja tu. :)


1 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

serius cepat bebenooo..
deeja nk mkn kuih raya ler tuuuuwww...hehehe

Post a Comment