Blogger templates

Potluck + visit baby Amsyar

Assalamualaikum.

Ini cerita basi. Betul-betul basi. 

Yang kita visit pun dah selamat kena tinggal dekat nursery, emaknya pun dah start kerja, entry baru hari ni ada kihkoh.

Deme plan thru whatsapp.  Menjak ada group ni kemain masing-masing panjang langkah ye haha. Tinggal lagi beberapa ketul yang masih belum ada lesen kereta so susah sikit nak merayap -- hopefully by next year dapat lesen deme-deme yang berkaitan tu ^__^


Konsep -- potluck as usual. Menu semua best-best belaka sampai ada org poskan kek segala dari Kuantan nun. Tuuuu dia cistat gebu dia dalam gambar tu, mcm tuannya kihkih. Menu terkejut ai yoll adalah nugget goreng penuh kasih sayang acewah. Nama nak glemer sesaja kan. 




Adik first time jumpa ramai org mcm ni. Tu yang muka terkejot-terkejot aja. Tapi tak nangis. Good girl adik. Kak je lah yang sokmo kerut-kerut kening pasal orang dok angkat adik dia sana sini haha. Relax ah kak, org angkat je bukan bawa balik pun.




Ha. Gambar bawah ni den suko kehkeh. Amboi menantu -- depan depan mak mertua ko kuis-kuis rambut anak den yo kehkeh.


3 busy bees:

nadeera said... Reply To This Comment

oit2 aku la yg takder lesen tu..tp muka aku keluar dulu tu ha.. :-P

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

apasal muka aku tgh kat meja makan gambar 1st? nampak benau aku kuat makan

Nor Hany Hanapi said... Reply To This Comment

hahahaaa anak hantu dah geram tgk bibir sepsi

Post a Comment