Blogger templates

Naelofar Hijab.

Assalamualaikum.

To be honest, sekarang kita sedang menggilakan hijab dari Neelofa. Semuanya gara-gara terpengaruh dengan rakan tak berapa nak sebaya, Julee yang dok up gambar dalam group whatsapp. 

Diorang ni memang berhantu kihkoh.

So far memang dok mengulang pakai hijab ni saja. Tudung bawal, siakap keli semua dah simpan dalam kotak. Senang sangat, sarung -- adjust kiri kanan sikit, dah siap. Tak sampai lima minit, kut?. :P

Setakat ini ada empat helai je, dua lagi otw sebab sokmo kaler tu takde stock. Royal blue dengan emerald green kan warna fav semua orang heheh.

Oh btw, material untuk hijab ni berlainan ya. Macam warna maroon, light steel grey dan sweet pumpkin tu cotton dia keras sikit so senang bentuk. Light purple a bit lembut. Depa kata berbeza pasal ambik dr supplier yang berlainan. Kite okey je janji senang pakai kihkih.






HAHA malu je tepek muka sendiri. Tapi takpelah kot kan, sekali sekala muahaha. Kita beli online dari stockist. Boleh check kat IG @naelofarhijab.

COD area Putrajaya boleh contact 012.930.4189


1 busy bees:

Norhidayu Abdullah said... Reply To This Comment

aku hampir nak terpengaruh ni..hampir-hampir
berusaha sehabis baik tahan diri.. nasib baik dia cotton kalau tak lama dah terpengaruh kot
tp mcm best je korang pakai..

*tahan dayu,,tahan

Post a Comment