Blogger templates

Avani Sepang Gold Coast Resort

Eh. 

Ini bukan entry nak bercerita tentang vacation. Belum pergi lagi actually thehehe. 

Well, finally berjaya reserved date untuk our next vacation insya Allah. Tahun ni mampu pergi jalan-jalan dalam negara itupun tak semua atas perbelanjaan sendiri kofs. 

Voucher free room accommodation from Avani. Sebenarnya ini kali kedua kami dapat tapi the first one tak sempat redeem, that was few years back. Tahun ni lepas je dapat terus blocked date itu pun selepas hampir tiga minggu conversation through email. Deme ni lambat betul respond. Banyak ghoje agaknya *think positive*





Harap semuanya goes well as planned. Kalau jadi pergi nanti kita update sini ya :)

2 busy bees:

marissa ahmad said... Reply To This Comment

salam, saya marissa. saya nak tanya...voucher free room ni dpt lepas dengar preview from iconic vacation club ke? saya baru terima juga voucher ni. lepas google2 dengarnya banyak yang tak dapat tebus free room tu. so saya nak tahu macam mana caranya ann tebus tu? melalui email saje ke? atau ada followup call? thank in advance for yr info! waiting for reply!

Ann Ilias said... Reply To This Comment

Wsalam Marissa.
Sorry baru perasan komen.
memang agak payah juga nk redeem especially kalau kita nak date yg depa tak ada.
Saya book semua thru email.
Depa kasi date yg available, so saya pilih je. memang semua date on weekday.
Lepas pilih date, depa akan email semula confirmation letter.
Yang itu memang lamaaaa sgt menunggu tp insya Allah worth the wait

Post a Comment