Blogger templates

Free Seats AirAsia


Dia datang lagi yeay.

Lama betul tak book any flight tix since trip ke Vietnam dulu. Actually ada trip selepas itu ke Guangzhou cuma terpaksa dibatalkan sebab that time i am just finishing my confinement period. 

Kofs. Pandai sangat budget timing nak beranak kan hiks.

So this time, dalam pada kata tak nak book kemana-mana, terpaksa jugak book sebab tiket yang super murah. Destination local saja. Belum mampu ah nak pergi oversea kehkoh.



Actually memang dah plan anniversary nak pergi Kuching. Plan sendiri-sendiri kekunun nak surprise hubster. Sekali dh dapat tiket murah terus kena mintak izin suami maka tak jadilah surprise ittew.

Flight tix (seat sahaja) for 2 adults 1 kid adalah RM58 return. 



Ini pulak sebab mengada. Orang sibuk nak ke sini, kita pun gedik jari nak click sini. Sekali bila geng kacik ada hajat nak mari tempat yg sama apalagi, mission accomplished lah kehkoh.

Pun harga sama. RM58 return for 3 pax.

Eh, jangan ingat Khadeejah kena tinggal pulak ya. Dia infant so beli time free seat ke, time free tax ke, harga tetap sama iaitu RM100 return. Itu boleh add later.

Dah. Jangan nangis ye. Free seat ni sampai 29th March so masih ada masa lagi nak pg booking. Ada duit lebih boleh try usha overseas. Berpinau juga biji mata tadi tengok Krabi RM70 return tapi ku tahankan nafsu.

Terpaksa haha.

Ok guys. Good luck!.

1 busy bees:

Norhidayu Abdullah said... Reply To This Comment

waahhh...akak tgk je lah
laki akak kata xmau jalan2 naik kapal terbang, dia kemaruk nak roadtrip je
layan je lah

Post a Comment