Blogger templates

Hasil Ditinggal Seminggu.

Sedih betul bunyinya haha.

Sejak ada anak kecil (since 2014 to be exact) hubs dah jarang sangat pergi outstation. If only ada arahan kena pergi, dia akan cuba dapatkan pengganti, and most of the time memang dapat.

Tp nampaknya minggu lepas terpaksa juga dia tinggalkan anak-anak dan isteri.

Heh.

First week, try mengelak pergi and dapat pengganti sebab Khadeejah demam tak surut-surut. Minggu selepas itu, terpaksa jugak pergi. Sebab outstation two weeks in a row. Segan la suami nak minta pengganti lagi.

So, off he go to Perlis & Penang.

Meninggalkan isteri dan anak-anak bersendirian. Acewah ayat aku exaggerate sangat. Padahal kat rumah ada je babysitter. Jumaat tu adik aku datang teman right after she finished her class at 1pm. Lagu mau banyak bunyi koffffs.

The most unexpected was, my mom, father and sister came all over from Johor that night. 

Lalalala. Tak jadi nak sedih.

Bebudak happy lah. Tidur lambat semua malam tu. Hubs pun dapatlah tidur lena sebab dia tahu ramai orang dekat rumah and if anything happens ramai boleh tolong. Herghhh.

So after few days, baliklah suami ke pangkal jalan. Alhamdulillah selamat sampai selepas drift selama 4 jalam Penang ke KL. Pulang bersama berbungkus-bungkus plastics. Dalam banyak-banyak plastic bag, ini yang cannot resist malam tu jugak makan dua bungkus hiks.


















Thank you hubs, I love you. :)

1 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

penah kena tinggal seminggu laki ostesen miri..pandai pon dia bwk balik kek lapis hehehe..tp seminggu aku sensorang handle anak umo 2thn ngan 3bln mmg menangis hari2 weh.

Post a Comment