Blogger templates

Jemputan makan nasi kenduri. Thank you Juelee.



Mabrook Jazli Hafiz & Rafeah.

Weekend lepas dapat jemputan dari geng kacik Juelee. Wedding adik dia dan berkebetulan buat di dewan Presint 18. Dekat sangat dengan rumah kalau tak datang memang patut kena luku. 

Unsangkarable, ada orang dari Kuantan suddenly nak mari Putrajaya. Tak heran sebab dia memang mcm chipsmore. Kejap kat Kuantan kejap kang kat KL. HAHA. 


Feeling mak anak seorang hari tu HAHA. Khadeejah tinggal dengan nenek, atuk dan mak-mak sedare dia dekat rumah. Oh, minggu lepas hubs outstation ke Perlis & Penang seminggu, sebab itu ramai yang datang rumah. 

Catering terbaik. Sambal sotong aku makan dalam sedu sedan HAHA. Menu nasi putih & nasi minyak, ada ayam, rendang daging, masak lemak ikan masin, sambal sotong, ulam-ulam, kuih muih. Memang kenyang melampau tengahari tu.

Thanks Juelee & families.

Dua jam juga makan minum sambil berborak. Thanks korang, thanks anak-anak sudi bagi kerjasama dan tak merempan masa mak korang nak bergosip ye HAHA. Ada masa kita jumpa lagi occay.

Amboi Alia. Kemain lagi posing rapat-rapat dengan Rayyan ye. Hiks.

2 busy bees:

Ana Lyana said... Reply To This Comment

kahkahkah... anak2 tak merempan ye ann.. hahaha... sebab dorang dh ada geng leh main.... kuikui

mamaelly said... Reply To This Comment

meriah...

Post a Comment