Blogger templates

Kali Pertama.

Everything has its first time. 

Hehe. Nak senyum banyak sikit hari ini. Dengan information diberikan sahabat yang selalu menang contest, dengan sedikit usaha, dengan banyak kesabaran akhirnya aku terjebak juga masuk contest ini.

*banyak pulak word dengan. sabar aja lah*

Terjebak dan menang. Tasangkanya!.

Clap Clap Clap.



Actually, contest ni mudah sangat. Tinggal rajin tak rajin saja nak menggodek pc dan handphone untuk cari gambar lama. Juli info dah lama tapi being me yang selalu ambil mudah *sigh* angguk-anggul geleng-geleng saja lah.

Dan, bila Juli inform dia dah dapat ticket free untuk ke Legoland (2 adults 2 kids) terus jealous dan menggelabah register lepastu hantar gambar banyak-banyak.


Malangnya, bila points dah cukup 50, free tickets to Legoland telah habis di redeem sobsob. Maka sepantas kilat aku telah me-redeem entry pass ke The Lost World of Tambun. Sebagai pengubat hati. Ceh.


Alhamdulillah. Hari ni check status, redemption telah pun berjaya. Hadiah akan sampai ke pintu rumah dalam masa 4-8 minggu. Lama memang lama, tapi benda free apa ada hal. Tunggu saja depan pintu with big smile. :)

Tahniah untuk diri sendiri.

Hadiah dah tinggal sikit. Tapi grand prize, holiday trip to HK untuk 2 adults 2 kids all in (semua ditanggung yeay!) masih lagi ada. Beg Furla pun ada lagi. Spa package pun ada, susu Friso pun sama. Boleh la register dan hantar gambar anak-anak korang.



Make sure ikut challenge theme. Refer website Friso untuk further info's.


3 busy bees:

Norhidayu Abdullah said... Reply To This Comment

barang free..lama pun lama lah kan
asal free
nak cepat..gi beli sendiri..

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Norhidayu Abdullah hahaha kan. benda free tunggu setahun pun akak sudi.

Dewi Aja said... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment