Blogger templates

@KLSogo #soarewealikeKLSogo

Fine.

Sejak-sejak berjaya dapat hadiah through contest Friso hari tu, selok sangat nak join contest. Contest yang kena provide gambar je bolehla join, yang kena caption berjela-jela tak kose lah sebab tak ada banyak sangat masa nak merapu.

Eh?.



Latest contest dari KL Sogo. Provide gambar, caption sikit (ikut suka), & email address. Tag @KLSogo dan #soarewealikeKLSogo

Hadiah menarik yu ols. RM150 KL Sogo e-Voucher dan RM50 KL Sogo Gift Voucher. Boelh guna untuk shopping baju raya kan.




Gambar ni yang pertama di hantar sebab rasa ini yang palinggggg serupa. Aihh rindu kakak masa umur mcm ni. Sekarang bukan dah tak rindu, bukan dah tak berapa sayang..sama juga cuma sekarang dah banyak menjawab so rasa eiiii nak cubit je mulut dia. Hahaha.



Ini penyertaan kedua. Tamak. Siapa suruh tak mentioned berapa gambar boleh hantar, kan?. HAHA. 

Bersama kakak juga. Masa ni dekat Bandung, Indonesia. First trip to oversea.

Moga murah rezeki insya Allah.


1 busy bees:

Norhidayu Abdullah said... Reply To This Comment

kan..kan..organizer ni selalu tak memahami kan..cuba bagi details sikit terms tu
nampak sgt tak penah jadik peserta kan..asyik menganjur je
tp gmbr 1st tu serupa sagt weh

Post a Comment