Blogger templates

La Bourse Hair Care

Thanks to Deena for giving this for free yeay.

Actually first time dengar brand ni. Ate, selalunya pakai shampoo dan conditioner saja kan. Itu pun cap murah-murah kalau ada budget lebih boleh la pakai yang mahal sikit kofs.

Deena nak clear butik dia itu yang semua barang pun dia let go haha. Cuma bayar postage RM9. Thanks banyak Deena semoga murah rezeki mu.


Abaikan meja yang berdebu hahaha.

Ada cerita kelakar. One day lepas shampoo rambut dan pakai serum free, adik masuk bilik lepastu kabo, eh shampoo ni ada ekstrak kuda lah. Terus aku capai botol, baca ingredient.

Memang betul. Horse Chestnut Extract.

Tak puas hati ni. Capai hand phone. Google.


Sekali keluar benda ni ha. Terus tak jadi menggelabah kahkah.

So far after a week pakai, rambut rasa macam cantik sangat. Eh?. Ke perasan cantik wallahua'lam. Less kelemumur dan tak mengerbang macam hantu kak limah, dan yang paling pentinggggg..dah kurang gugur. Happy!.


Bau dia pun wangi. Wangi yang tak menusuk hidung sangat. Means boleh cium tanpa menyebabkan sakit hidung atau bersin-bersin.

Ayat aku kan.. T____T



Terpaling suka dia punya hair serum. Lepas shampoo (even tak shampoo sebab kita shampoo once every two days) pakai serum then bila rambut kering, rasa cantiknyaaaa (refer paragraph 9 HAHA). Tak perlu dah nak ikat rambut. Now lepaskan mcm itu saja feeling macam Fazura.

Eh?.

Oklah kalau ada yang berminat maybe boleh search dekat Google saja. Ramai juga seller shampoo ni. Insya Allah berkesan.

Toodles!.

0 busy bees:

Post a Comment