Blogger templates

Worksheet Untuk Aktiviti Kakak.

Assalam.

Sekarang ni semua pun online. Search sekali, berlambak keluar.

Buat masa ni, semua kita download dari web ni : A Muslim Child Is Born. Aktiviti dari baby (infant) sehingga lah yang dah besor gajah. Actually, nama je aktiviti untuk baby/kids tapi secara tidak langsung kita sebagai parents belajar sama.

Banyak yang free downloads. Arts, Math, Science, Islamic; dan selalunya aku prin out arts dan islamic. Contohnya belajar doa, wudhu dan paling suka adalah worksheet "About Me".





Jom geng. Kalau ada free time boleh download and print. Buat aktiviti untuk weekend. 

Minggu ni tema art & craft untuk kakak bersempena tema contest Friso dalam website kehkeh. 

0 busy bees:

Post a Comment