Blogger templates

Complimentary Free Stay Voucher

Yeah.

Masa-masa ekonomi tak stable dan RM menurun ni, kebanyakan aktiviti lagha dan jalan-jalan terpaksa dipotong sedikit demi sedikit. Bila dah start GST lagilah kena banyak berjimat cermat. 

Salah satu cara berjimat tapi nak berjalan dan me-lagha adalah dengan menang contest hehe. Itu cara paling mudah tapi kena ada usaha lah. 

Second is dengan pergi mendengar preview. Kehkeh.










Semalam kami dapat phone call untuk preview di Best Western International Hotel. So around 12pm sampai dengar preview lebih kurang setengah jam, ada light refreshment, ada lucky draw dan akhirnya membawa pulang complimentary free stay voucher di Best Western KL.

Yeay. Siapa nak bagi wey. Modal telinga saja heh. Haha.


Valid for 3 months. Insya Allah nanti kita redeem ya anak-anak. 

3 busy bees:

Norhidayu Abdullah said... Reply To This Comment

wow..yg ni perlukan kekentalan iman yg tinggi
hebat lah..
tp demi voucher free kan..apa ada hal

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Norhidayu Abdullah dan emosi yang stabil kahkah

izzatul azma mohd asri said... Reply To This Comment

haha baca ni daku teringat.. pergila dengar preview ni tapi kena cucuk sesangat dengan sales dia sampai emosi aku terganggu lalu aku naik angin dan terus blah. Hahahha tak dapat voucher pree !!! sebabnya asyik suruh register membership tapi bila tanya harga (nak cut the conversation short lew kan), asyik tak cakap. last last mak naik hangin haha

Post a Comment