Blogger templates

Hand Phone Merajuk


Sedih.

Hand phone ini pemberian suami sebagai hadiah ulangtahun saya ke 3puluh-an. Tak payah sebut umurnya sebab itu bukan point utama. Haha.

Semalam. Nak jadi cerita, tengah scroll timeline FB, niat nak joint contest Body Shop dan The Westin. Sedang browse gambar-gambar lantas ianya off dengan sendiri.

Saya fikir sebab battery. Lantas cucuk usb, biarkan battery penuh.

Lepas 45 minit, cuba on semula tapi langsung tak mahu. Jadi, innalillahiwainna ilaihi rojiun. Allah, masa-masa kritikal mcm gini barulah dia nak buat hal. Sedihnya hati kiteeeeeeee!.

Jadi, kawan-kawan yang baca entry ni boleh lah buat conclusion sendiri mengapa aku menyepikan diri. Sobs. Insya Allah ada rezeki lebih, boleh lah kita jumpa lagi di alam maya. Tak ada kalu, rajin-rajinlah say hai melalui sms. Ok?

Take care all.

Updated : Alhamdulillah bukan hand phone yang merajuk, tapi battery saja. Dah ganti dan boleh online all day long hiks!

7 busy bees:

nadeera said... Reply To This Comment

baru nak kesedihan ..tp tgk pagi nie on9 jer..rupanya beteri jer..x jadi sedih

Ana Lyana said... Reply To This Comment

baru nak kesdihan jugak tapi asal aku jumpa ko kat wasap pagi ni.. hahaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nadeera ala besan. nasib baik bateri dah ganti kalau tak, mesti rindu ko besannnnn.

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@Ana Lyana kehkeh. maaf ye takde niat lain. entry ni schedule dari semalam. sekali oagi ni dah baik pulak dia. hahaha

nanonano said... Reply To This Comment

kahkah, entry ni plg lawak.
coihhhh!!!

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah.

antalya said... Reply To This Comment

kerut2 dahi baca entry ni...macam kepelikan...owh ingatkan laki belikan henpon baru ke

Post a Comment