Blogger templates

Pampers Murah Di Tesco.

Sebelum GST bermula (GST LAGI HAHA) memang tak pernah di kisahkan tentang kenaikan harga. Bukan maknanya pergi beli tak tengok harga, masih membuat perbandingan tapi kita bayar apa yang kita beli. No extra or hidden charged.

So bila keadaan sebaliknya, perbelanjaan pun terpaksa mula di catu. Catu untuk perkara-perkara yang bukan keperluan. Selagi boleh beli dengan harga murah, memang kita akan cari yang murah. Di sini hashtag cheapskate bukan sekadar hashtag lagi. 

Hashtag ini membantu kita berbelanja dengan berhemah. Gitu.




Stock pampers untuk sekurang-kurangnya 3 bulan.

Harga Tesco adalah RM30.90 includes gst dan delivery. Payment melalui kad (debit/credit). Seriously mudah order online ni. Pilih masa yang bersesuaian lepas tu tunggu je depa datang hantar.

Terima kasih partner tak berapa crime (hehe) yang inform tentang promosi ini. So kalian yang sedang mencari pampers murah boleh terjah Tesco online atau offline. Depa buat sale sehingga 3 May.

2 busy bees:

MAT NOR said... Reply To This Comment

Kami pun selalu order barang dapur dan toiletries kat tesco online, weekend sampai barang. Diapers baby belum pernah order kat tesco. Kami online kat 11street drypers yg kami beli masa offer RM20/pek untuk drypers superhero M80 dan wee wee dry S88.

MAT NOR said... Reply To This Comment

Kami pun selalu order barang dapur dan toiletries kat tesco online, weekend sampai barang. Diapers baby belum pernah order kat tesco. Kami online kat 11street drypers yg kami beli masa offer RM20/pek untuk drypers superhero M80 dan wee wee dry S88.

Post a Comment