Blogger templates

Pendaftaran Tahun 1 2016

Akhirnya.

Berjaya juga daftar tahun 1 untuk kakak Alia Kaiyisah tahun depan. Phew. 

Sebenarnya dari awal bulan March mencuba daftar secara online, lepas itu sibuk kejar deadline terus lupa. Sedar-sedar dah penghujung March sekali tengok tarikh tutup 31hb.



Terus menggelabah.

Cuba lagi daftar secara online. Gagal. End up pergi Pejabat Pendidikan, jumpa pegawai terlibat dan isi online melalui komputer beliau. Boleh pulak tu haha.



Lepas itu, lekas-lekas sediakan dokumen yang diperlukan. Salinan dan yang original. Pergi ke sekolah yang kita nak dan hantar dokumen tersebut. Nanti pegawai sekolah akan cop di belakang surat lahir anak.



Surat nikah wajib bawa. Dia nak check nama ayah dan ibu betul ke tidak. :P

So kita tunggu lah keputusan bulan Julai nanti. Hopefully Alia Kaiyisah dapat masuk ke sekolah yang mummy ayah apply untuk dia. Insya Allah.



2 busy bees:

antalya said... Reply To This Comment

suruh laki pegi sekolah.
amek borang pra ngan darjah 1
laki tak jumpa sekolah wakakakaka

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@antalya kahkah
adakah ini sejenis pantun?
wakaka
kesian, laki siapa lettuw kihkih

Post a Comment