Blogger templates

Lunch Date With Bloggerians.

Wah wah. Bloggerians gittuw kan. Alhamdulillah 2 minggu sudah bergelar sahm. Semoga dipermudah segala urusan insya Allah.

Friday last week, ada lunch date dengan kawan-kawan kacik blogger. Yeah, i said from blogger sebab we olls started kenal each other from blogspot. Singgah sana, singgah sini, make friends here and there lepas itu add fb lantas tertubuhnya Ukhuwah Blogger page. Dari situ kita kacik with few yang agak senada seirama gituw. Alhamdulillah.



Actually tak plan pun nak jumpa. Tetibe Julee kabo ada kerja di Putrajaya, terus set date dengan saya sebab nak pass sampel cookies dan goodies from the second birthday party last few weeks. Kemudian ada pulak halnya dengan Zaza dan Mar. Maka dengan tiba-tiba ada lah lima org hamba Allah mengedate makan tengahari that day termasuklah anak daraku si Khadeejah. Sibuk je dia tu tao hahaha.

Depa tunggu ketibaan tuan puteri penuh kesabaran. Maklumlah ai kan cinderella kena tunggu kereta kuda sampai dulu baru boleh bergerak kohkoh. Siap ambik pesanan menu melalui telefon lagi kelas kau kan zaza. 



Lunch di The Teh Tarik Place. First time masuk situ, well menu not bad. Makan nasi putih dengan rendang ayam. Dah agak Khadeejah akan mintak makan sama hoho. Berkedip kedip ja biji mata tengok cendol depa tapi tak sempat nak mengecek sebab Khadeejah buat perangai baik dia tu, maklumlah masa tu memang sepatutnya nap time dia. 

Lepas makan singgah butik Nurhannah dan masing-masing memborong tudung. Pusing sana sini sekali tgk tinggal saya ja yang belum bayar, semua pun pakat duduk menunggu cinderella siap urusan pembelian haha. Sorry guys buat korang tunggu lama. 

Ok dah lepas rindu. Thank you zaza sebab hantar cinderella dan anak daranya pulang kofs. Nanti ada masa free kita dating lagi occay.






4 busy bees:

nanonano said... Reply To This Comment

cinderella mung!

juelee said... Reply To This Comment

ahhh ini seme poyo.. cinderella..... kehkehkhe...deeja maybe cinderella, ami ibu tiri cinderella... larikkk

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@nanonano kahkah ada nada jeles disitu muahaha

Ann Ilias said... Reply To This Comment

@juelee hamboih ibu tiri. eh tak sesuwei okay ibu tiri cinderella gemok pendek kohkoh

Post a Comment