Blogger templates

Mr. Comot

Assalamualaikum.

Pertama kali diperkenalkan dengan Mr. Comot ni melalui geng whatsapp N. Bab makan memang dia terror haha.
Apa yang menarik mengenai Mr. Comot ni selain menu-menu dia yang sedap marvelles lazat nyams ittew adalah penghantaran percuma. Ya percuma you olls. Kaedahnya cuma pilih menu, whatsapp untuk dapat slot penghantaran dan tunggu depan pintu. Tak perlu nak salin pakaian, pakai tudung, dukong anak, driving membazirkan minyak semata-mata untuk tapau makanan. Yeah berlaku sedikit penjimatan disitu kan.

 Ini adalah Comot-Comot Chicken. All time favourite sekeluarga. Ayam diperap cukup rasa manis masin lemak. Kemudian kulit luar tu dia caramelized untuk kasi effect hangus-hangus gituw. Gandingan dengan sos lada hitam penuh sebekas siap ada extra untuk hirup-hirup. Fries tu takpayah review lah kan karang orang kata haku exaggerate pulak.
Ini latest addition (so far setakat hari saya order). Montel-Montel Meatball macam owner dia ops hahaha. Rasa perfecto kalau ditambah jem memang sebijik meatball IKEA. Tak payah dah nak ke sana jauh-jauh semata-mata nak meatball. Kecuali kalau Cik Midah nak velanja ai oll sanggup ja ehek ehek.


Ok apalagi, if korang lapar dan malas masak, whatsapp saja nombor di atas dan pilih menu ikut suka. Aihh merecik recik ailio dah ni teringat ayam abang comot.

 

1 busy bees:

miDguRL said... Reply To This Comment

ehemm ehemmm.....jom detim jom
:-)

Post a Comment