Blogger templates

Happy Birthday Irine Adriana!

Assalamualaikum.

Hujung November lepas, genap usia Irine Adriana 2 tahun.


Kami datang agak awal berbanding Geng Sistahood yang lain. Puas makan minum sampai mengah sebab nak tunggu girl crush saya sampai. Lagipun tak sampai hati nak pergi dulu, sebab dia datang dari jauh untuk bertemu. Ewah macam pantun dua kerat.

Foods memang terbaik. 

Macam-macam ado. Main adalah bakso airtangan tuan rumah dan laksa johor from your truly ehem. Ada finger food. Desserts are from #TheSweetWonders 


Tudia. Orang jauh kemain lagi ambik gambar jauh-jauh dari kitew sobs.

Oh btw, Khadeejah kenan sangat dengan Olaf tu. Asyik sebut Olaf Olaf Olaf kalau boleh nak berzikir sampailah Olaf tu dapat kat tangan dia haha. Sorry nak, orang punya. Awak tengok saja okay.

Thanks N & Feze jemput kami. Kenyang perut suka hati. Goodies pun best. 

Happy Birthday Irine. Be good okay.

Toodles.



1 busy bees:

miDguRL said... Reply To This Comment

comey plak kite tgk pic nie hahaha
kite nk amik pic ngan awk..tp awk cpt sgt nk blk
:-(

Post a Comment