Blogger templates

Lunch Buffet PICC : Terima Kasih Mak.

Assalamualaikum.

Mak abah kan suka sangat surprise gini tao. Tanjat gegirl.


The day kami orang touch down KL from Langkawi, mak abah dan adik-adik dah ada di rumah adik lelaki saya. So sampai rumah, recharged energy budak-budak then lepas Maghrib kami terus gerak ke sana.

Banyak sangat drama malam tu. Alhamdulillah family meeting went well dan sil masak mee udang kaw-kaw nyams. Thank you, kenyang perut lepas itu menggaru-garu hahaha.  

Malam tu kami tidur sana, esok pagi lepas Subuh gerak balik Putrajaya, singgah IMU hantar bakal pharmacist balik rumah dia.

Tak lama around 9 adik call ajak lunch. Okay mak tak kisah sebab malas masak pun haha. Ingatkan nak pergi lunch dekat kedai mamak je, rupanya nak belanja kitew lunch kat PICC. Auww so sweet.


Actually adik ipar saya ada rombongan ke KL bawa budak sekolah dan mak budak, lunch di PICC so kami sekeluarga join sekali.

First time saya datang lunch sini, memang pack sangat. Tak ada langsung kerusi kosong. Iyalah kan, buffet yang affordable semua orang pun nak try. Apa yang saya dapat tahu, kalau nak lunch sini at least kena call for booking few days before. 


Saya tak ambil banyak gambar, pertama sebab saya malu, kedua sebab malu dan ketiga sebab malu. Aci tak alasan tu hahaha.

Ramai sgt orang & saya segan nak bawa keluar hp, snap sana sini. 

Menu not bad, kenyang perut kami. Dessert pun macam-macam, ada pudding, cakes, ais kacang dan macam-macam lagi. Kami stay sampai the boys balik solat Jumaat. Lepastu depa sambung makan lagi heh. 

Lepas kenyang perut suka hati, semua pun pulang ke rumah saya dan stay 1 night sebelum balik ke JDT.  


Nah belanja gambar anak sedara mommy yang putih gebu gebas mok-mok Naurah Sofiya. 

Thank you mak abah. Thank you all. Ada rezeki nanti open table lagi okay.

Muah ciked.


0 busy bees:

Post a Comment