Blogger templates

Dutch Lady "Anak Bijak, Mak Menang"

Assalamualaikum.

Contest Dutch Lady "Anak Bijak Mak Menang" ni actually dah berakhir hujung tahun lepas. Last week baru terima cheque kemenangan. Alhamdulillah, tak banyak tapi boleh digunakan untuk cover expenses baju raya anak-anak kihkoh.

Baju raya saja ingat ya, yang puasa tinggal lama tu tak habis ganti lagi, ingat ke dop hewhew.



Bersungguh sungguh masuk contest ni sebab senang. Beli susu DL (formula any flavour) lepas itu dapat 1 pack ada flash card, dan borang penyertaan. Dekat borang penyertaan tu ada unique number, SMS-kan ke Dutch Lady lepas itu tunggu lew jika unique number itu bertuah untuk memenangi hadiah wang tunai. 

If anda shortlisted, boleh check esoknya untuk tahu nilai kemenangan anda. Macam gambar atas tu.


OK thank you DL, dah Mid kekasih gelap sebab supply barcode untuk saya. Nanti kita belanja awok teh tarik secawan ok mihmih.

Ok people take care.

0 busy bees:

Post a Comment