Blogger templates

Mengidam Ke?

Assalamualaikum.

Amboi tajuk. Saja nak buat gempak ke apa nih.

Ini sebenarnya kisah mengidam zaman dahulu kala. Baby tu pun dah selamat masuk sekolah. Sebbaik tak menjejes ailio sampai ke besar kan.


Erm agak lupa kenapa tak dapat memenuhi keinginan mengidam masa tu. Mungkin zaman tu bukan macam sekarang, zaman tak berapa nak senang. Eh ye ke. Haha memandai je lah kan. Lupa dah sebab almost 7 years berlalu. Abaikan saja. Yang penting sekarang dah ada depan mata.

Terima kasih dekat officemate yang ingat kat kitew. Husband dia balik Perlis dan dapat beli dua kotak kecil ni from staff UiTM Perlis katanya. Oleh kerana dapat sikit maka kena berkongsilah ya. Maklumlah pepatah kata hati gajah sama dilapah, hati kuman sama dicecah. Gituw.



Maka dapatlah seorang dua biji. Sekilo harga RM30. Murah sangat compare dengan harga luar. Terima kasih kak. Next time balik Perlis lagi jangan lupa kami nooooo.


0 busy bees:

Post a Comment