Blogger templates

Telekung Ajraa.

Assalamualaikum.

Kesian. Lama sangat kakak minta supaya belikan telekung baru. Lama juga mak dia ambil masa browsing sana sini mencari telekung yang dia nak, dan yang cantik pada mata mak dia, heh.

Telekung lama kakak pun dah lama around 2-3 years jugak. Dia punya renda-renda dekat hujung telekung tu ada yang dah terkoyak. So terkeluarlah benang dan bulu-bulu dia sikit. Dia rasa x selesa agaknya, or gatal, geli perhaps?. Tak pasti, yang pasti memang banyak kali dia komplen.

Maka moh ler kita confirm order cepat.



Tak lama lepas itu, sampailah dua pasang telekung mengikut spesifikasi dan kehendak dua beradik tersebut. Happylah mereka berdua ever after.

Telekung ni saya beli dari FB Aienurz Shuhaimi. Beliau jual Telejung Ajraa, 100% cotton telekung for kids. Harga ok, material best, ada add on seperti sulaman nama dan icon pilihan untuk diletakkan di atas telekung. Jadi takdelah kisah berebut-rebut yang mana telekung kakak, yang mana adik. Eheh.



The details.

Kemas sangat jahitan telekung ni. Icon dan warna adalah pilihan anak-anak, walaupun banyak lagi icon lain yang cantik pada pandangan mommy dia. Tsk, tak apalah nak, mommy bagi can la kat korang buat keputusan sendiri.

Harga telekung ikut size. Yang penting, reasonable.




Belanja sekeping gambar adik beradik ni.

If you guys berminat boleh singgah FB beliau ya. Ni sempena bulan Ramadhan ada promo best tau. Harga telekung ada potongan berserta dengan banyak freebies. Ada non woven bag, Asmaul Husna dan Hello Kitty Brooch. 

Apalagi, pm beliau laju-laju. Kalau stock habis korang juga yang gigit jari nanti eheh.

Ok take care people.

1 busy bees:

NURUL JAMIAN said... Reply To This Comment

menarik. telekung anak-anak aku yang beli katpkns warna putih tu je. tengok gambar ko ni terus berkenan kat hati mak. ewahhhh. nak telekung warna biru plis

Post a Comment