Blogger templates

GabaG Malaysia

Assalamualaikum.

Macam inilah kalau orang yang mudah terpengaruh. Orang iklan sikit, menggelupur nak beli. Haha.

Yela, kalau tak ada pembeli macam mana penjual nak survive. Kan?.

Cliche'.

Actually ini milk storage bag. Sesuai sangat untuk mak-mak yang menyusukan. Pam susu dan simpan dalam ini. Ada compartment untuk letak botol susu extra. 1 bahagian lain untuk pampers, baju dan sebagainya.

Eh btw ini bukan persediaan untuk apa apa.

Tak ada apa apa pun.

Tsk. Lama dah sebenanrnya tak membeli bag. Handbag to be exact. Saya bukanlah seorang yang pandai menjaga sangat bila involved in handbags thingy. Pakai asal boleh, letak mana suka, simpan ikut dan. 

Haha.

Coach beli dua tahun lepas pun masih boleh pakai lagi. 


Ada empat tempat letak bottle.

Tak too bulky which is point penting sebab kebanyakan diaper bag adalah sangat bulky. Saya bawak pun boleh tumbang. 

Ya saya tahu ianya berbunyi agak exaggerate.

Tapi memang saya tak suka bawa bag yang bulky. Yang jenis semua benda boleh masuk nanti memang semua pun akan minta tumpang masuk dalam beg. Berat. Annoying jadinya tau. Bila annoy maka semua benda pun jadi tak seronok.

Gitu.


Yelah yelah. Saya tahu saya super mum *flip hair*.

Si cantik ini ada in two colours tapi stock adalah sangat melampau limitednya. Masa tengah browsing semua seller pun dah sold out. Saya direct dm ke seller di Indonesia. Excited sangat katanya. Tapi depa suruh saya refer balik kepada few seller di Malaysia. Ceh.

Patah terus semangat.

Tapi yalah kalau dah rezeki takkan ke mana. Few mins sebelum saya berhenti browsing kerana keletihan, ternampak satu gambar dalam instagram. Been tagged by someone yang membeli beg yang serupa then saya terus menghubungi beliau tanpa ragu-ragu.

Alhamdulillah there are few pieces left.



Tada. Welcoming Gabag Groovy.

Oklah that's all for today. Entry tak berapa bermanfaat. But in case you are looking for diaper/storage bag, this one can be added in your bucket list. Murah dan cantik. Ringan dan tidak bulky. Sesuai untuk mommy muda-muda macam kita.

Eh.

Okbai okbai. Take care peeps. 

1 busy bees:

Ana Lyana said... Reply To This Comment

bape rm ni ann?

eh!

mcm la takleh tanya kat grup kan... hihi

Post a Comment