Blogger templates

Terbang.

Assalamualaikum.

Insya Allah in less than 10 days keluarga kecil kami akan terbang pulang ke kampung suami. Semoga Allah permudahkan. Mencabar betul everytime nak balik kampung. Dulu masa belum ada anak, sokay je balik sana, fly malam, naik boat dalam gelap pun mak redah walaupun dalam hati rasa nak nangis.

Sejak ada anak, ujiannya lain pula kan.

Suami pulak sejak kes anak dia fit dekat kampung dulu, memang dia serik sangat nak bawa kami balik ke sana. Sanggup kadang tu tak balik raya, atau raya kat sini dulu then dia balik sana sendiri. Tapi sampai bila ye dop. Kat mana-mana pun kalau nak jadi, tetap jadi juga.


Gambar lama. Semoga mak tak gentar lagi naik boat sebegini kahkah.

Anak-anak bila ditanya nak fly ke tidak, kakak jawapan biasa sakit telinga tapi kalau mami belikan kakak buku banyak-banyak dengan ear plug, nanti kakak tak nangis dah. Yelah tu. Khadeejah laju je jawab taknak. Adik nak naik ketapi. 

Memang menurun penyakit mak depa ni heh.


Gambar lama. 

Sehari sebelum masuk hospital. Lepas itu dapat pakej 10 hari 9 malam free of charged. Alhamdulillah.

Redha. We plan, Allah plans but Allah is the best planner. 

Apa yang terjadi itulah yang terbaik. Buat masa ini mmg keep on berdoa semoga perjalanan kami dipermudahkan.

Doakan kami deh.

Take care people.


0 busy bees:

Post a Comment